φορτωτής

Πώς λειτουργεί το KYD

Δεν χρειάζεται να πάρετε μια ευκαιρία στο πρώτο κέντρο ιατρικής κλινικής που βλέπετε στο δρόμο. Το KYD μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε το ιατρικό, οδοντιατρικό ή επαγγελματία υγειονομικής περίθαλψης για εσάς, σε κοντινή τοποθεσία. Είτε είστε Κύπριος πολίτης που αναζητά έναν μακροπρόθεσμο οικογενειακό γιατρό είτε επισκέπτη στην Κύπρο με απρόσμενη ιατρική ανησυχία, παίρνουμε τις εικασίες για να βρούμε τη θεραπεία που χρειάζεστε.

ΆΝ ΈΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ.

Βρείτε έναν γιατρό

Βρείτε έναν γιατρό

Χρησιμοποιήστε το εργαλείο αναζήτησης για να βρείτε επαγγελματίες που ειδικεύονται στην κατάστασή σας.
Εμφάνιση προφίλ

Εμφάνιση προφίλ

Δείτε τα διαπιστευτήρια του ιατρού, τις ειδικότητες, την τοποθεσία και ακόμη και την ανατροφοδότηση από τον ασθενή για να σας βοηθήσουν να λάβετε την απόφασή σας.
Κρατήστε μια επίσκεψη

Κρατήστε μια επίσκεψη

Ζητήστε ραντεβού με τον γιατρό της επιλογής σας, απευθείας μέσω της ιστοσελίδας μας.

Κορυφαίες υπηρεσίες ιατρικής περίθαλψης

Τι είδους υγειονομική περίθαλψη αναζητάτε; Το KYD είναι κάτι παραπάνω από μια λίστα γιατρών. Από την ορθοπεδική ή την καρδιακή ειδίκευση μέχρι τον οδοντίατρο σε νοσηλευτική φροντίδα, η πλήρης βάση δεδομένων μας για υπηρεσίες υγείας δίνει τη δυνατότητα στους ασθενείς στη Λεμεσό, τη Λευκωσία, την Πάφο, τη Λάρνακα και την Αμμόχωστο να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις. Αυτό σημαίνει ότι προγραμματίζετε το ραντεβού σας με εμπιστοσύνη στον γιατρό σας και εμπιστοσύνη στην απόφασή σας.

ΕΙΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ?

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΩΤΗΤΑ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΟΥΝ!

Εάν είστε ιατρός στην Κύπρο, το εργαλείο αναζήτησης KYD είναι η σύνδεσή σας με τους ασθενείς που χρειάζονται τις υπηρεσίες ιατρικής σας περίθαλψης. Με χιλιάδες ασθενείς που αναζητούν ολοένα και περισσότερο τις πληροφορίες ιατρικής περίθαλψης στο διαδίκτυο, το Know Your Doctor εξασφαλίζει ότι οι νέοι ασθενείς που έρχονται στην κλινική σας κάνουν ενημερωμένες επιλογές. Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για περισσότερες λεπτομέρειες!

//www.knowyourdoctor.com.cy/wp-content/uploads/2019/07/areyoua_doctors.png

Προτεινόμενα Προφίλ

Σχόλια Ασθενών

Είχατε ιατρική ή οδοντιατρική περίθαλψη στην Κύπρο; Πώς πήγε? Παρέχοντας ανατροφοδότηση σχετικά με τη θεραπεία σας, βοηθάτε άλλους ασθενείς να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις όταν ψάχνουν για γιατρό ή οδοντίατρο. Περισσότερο από αυτό, βοηθάτε τους επαγγελματίες του τομέα υγειονομικής περίθαλψης να γνωρίζουν τι κάνουν σωστά, να προτείνουν πώς μπορούν να κάνουν καλύτερα ή απλά να ευχαριστήσουν.

Αναζήτηση συμπτωμάτων

Ένας καλά ενημερωμένος ασθενής είναι ένας εξουσιοδοτημένος ασθενής. Χρησιμοποιήστε την λίστα των συμπτωμάτων AZ για να βρείτε πληροφορίες σχετικά με συγκεκριμένα συμπτώματα και ασθένειες. Παρέχουμε σε βάθος άρθρα για να σας βοηθήσουμε να ενημερωθείτε για την κατάστασή σας.

Σύντομα ... Νυχτερινά Τμήματα Φαρμακείων

Blog

Γνωρίστε το ιστολόγιο υγείας του γιατρού σας είναι η πηγή σας για τα νέα της υγειονομικής περίθαλψης στην Κύπρο, καθώς και πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με την υγιεινή διαβίωση, την ιατρική φροντίδα και τη γενική ευεξία. Ακολουθήστε το blog για να λάβετε τα τελευταία νέα της υγειονομικής περίθαλψης, τις συνταγές, τις υγιεινές συμβουλές διαβίωσης και τα άρθρα από τους γιατρούς εδώ στην Κύπρο.