φορτωτής

Αορατή ορθοδοντική

Πρόσθετο banner

Αορατή ορθοδοντική

Αορατή ορθοδοντική


Ένα όμορφο χαμόγελο συμβάλλει σημαντικά στην τόνωση της αυτοπεποίθησης ενός ατόμου με αυτό που συνεπάγεται.
Πριν από μερικά χρόνια θεωρήθηκε ότι η ορθοδοντική απευθυνόταν μόνο σε παιδιά και εφήβους. Τα τελευταία χρόνια λόγω των αισθητικών απαιτήσεων των ενηλίκων και των εξελίξεων στο χώρο της ορθοδοντικής, ένα μεγάλο ποσοστό των ορθοδοντικών ασθενών είναι πλέον ενήλικες.
Οι αισθητικές λύσεις στην ορθοδοντική έχουν δώσει την δυνατότητα ορθοδοντικής θεραπείας σε ενήλικες χωρίς να επηρεάζεται η απαιτητική καθημερινότητα τους. Το μόνο που αντιλαμβάνεται ο περιηγύρας τους είναι ένα πιο ελκυστικό χαμόγελο.

Αναζήτηση σχολιασμένες προσεγγίσεις διακρίσεις με τα απαιτούμενα χαρακτηριστικά του κάθε φοράή.

Διαφανείς Νάρθηκες (σύστημα Invisalign)
Το σύστημα Invisalign αποτελείται από λείους διαφανείς, διαδοχικές νάρθηκες που τοποθετούνται στο στόμα από τον ασθενή με αλλαγή ανά 2 εβδομάδες καθ 'όλη τη διάρκεια της θεραπείας. Με τη μέθοδο αυτή δεν χρειάζεται να τοποθετηθούν σιδεράκια. Έτσι η θεραπεία γίνεται άνετα, χωρίς πόνο ή ενοχλήσεις και πάνω απ 'όλα αόρατα. Λόγω των συνεχών αναβαθμίσεων του συστήματος, η θεραπεία με νάρθηκες είναι πλέον κατάλληλη και για τους ενήλικους ασθενείς.

Γλωσσικά Σιδεράκια (Σύστημα ανώνυμης περιήγησης)
Νέα καινοτομική μέθοδος κατά την οποία οι σιδεράκια τοποθετούνται στην εσωτερική πλευρά των δοντιών με αποτέλεσμα να είναι απολύτως αόρατα. Κατασκευάζονται εξατομικευμένα (χυτά) σιδεράκια για κάθε ασθενή σε ειδικό εργαστήριο στη Γερμανία. Η γλωσσική τεχνική αποτελεί την πιο εξατομικευμένη αόρατη τεχνική με εξαιρετικό έλεγχο κατά τη διάρκεια της οδοντικής μετακίνησης. Μετά την λήψη των αποτυπωμάτων των δύο οδοντικών φραγμών, τα εξατομικευμένα χρυσά γλωσσικά άγκιστρα κατασκευάζονται σύμφωνα με την ανατομία της γλωσσικής επιφάνειας των δοντιών. Καθ 'όλη τη διάρκεια της θεραπείας χρησιμοποιούνται τελευταίες τεχνολογικές ίνες, λεπτομερώς μορφοποιημένες από ρομπότ έτσι ώστε στην τελική τους θέση τα δόντια να αποδίδουν μέγιστη αισθητική και λειτουργικότητα.

Κεραμικά - Διαφανή Σιδεράκια
Τα διαφανή άγκιστρα προσομοιώνουν το χρώμα των δοντιών και σε συνδυασμό με λευκά νήματα, αποδίδουν διακριτικά την ύπαρξη οδοντωτών μηχανισμών κατά τη διάρκεια της θεραπείας των ενηλίκων και των εφήβων.

Όποια μέθοδος και να ακολουθήσετε το αποτέλεσμα θα είναι υγιή δόντια και χαμόγελο γεμάτο αυτοπεποίθηση.

Άρθρο Από: Δρ. Γεωργία Καμιντζή DDS, DiplOrtho, MOrth - Ειδικός Ορθοδοντικός
KYD Προφίλ: Κλινική Perio-Ortho

Συντάκτης Avatar

σχετικά με το Συγγραφέας

Η ιατρική βάση δεδομένων του KYD βοηθά τους ασθενείς να βρουν τις κατάλληλες υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης στην Κύπρο ανάλογα με τις ανάγκες και τη θέση τους, παρέχοντας τα τελευταία νέα στην υγεία και ευεξία.