φορτωτής

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΑΣ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΜΑΡΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ

Μπορούμε να σας συνδέσουμε με το μεγαλύτερο ακροατήριο της Κύπρου που αναζητά επαγγελματίες υγείας και ιατρική περίθαλψη, συμπεριλαμβανομένων των γενικών ιατρών, των οδοντιάτρων, των οφθαλμιάτρων, των ειδικευμένων ιατρών και άλλων συμμαχικών επαγγελματιών υγείας.

Οι χρήστες του εργαλείου αναζήτησης έρχονται στην τοποθεσία που ψάχνουν για οποιαδήποτε από αυτές τις υπηρεσίες, καθώς και πληροφορίες σχετικά με τις κλινικές, τα νοσοκομεία, τις εγκαταστάσεις μακροχρόνιας περίθαλψης και τα άρθρα υγείας, καθώς και το πρόγραμμα για το φαρμακείο και το φαρμακείο νύχτας.

Από το 2016, το Know Your Doctor έχει εξελιχθεί σε μια αξιόπιστη υπηρεσία βοηθώντας τους ασθενείς να βρουν την κατάλληλη ιατρική περίθαλψη, ενώ παράλληλα δίνουν την πολύτιμη δημόσια έκθεση του ιατρικού επαγγέλματος.

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ

1 εκατομμύρια

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕΛΙΔΑΣ ΑΝΑ ΕΤΟΣ

10 χιλιάδες

EMAIL ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ

10k

ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ FACEBOOK

5 λεπτά

ΜΕΣΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

5 χρόνια

ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Πάνω από 1000

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Ξέρετε ότι ο γιατρός σας προσφέρει μια πολύτιμη υπηρεσία σε χιλιάδες κατοίκους και επισκέπτες στην Κύπρο από όλα τα κοινωνικά στρώματα. Οι ευκαιρίες αγοράς των μέσων ενημέρωσης θα εκθέσουν το προϊόν ή την υπηρεσία σας στο ευρύ κοινό μας και θα ευθυγραμμίσουμε τη μάρκα σας με το Know Your Doctor, έναν αξιόπιστο πόρο για πληροφορίες ιατρικών υπηρεσιών. Δεσμευόμαστε να παρέχουμε στους πελάτες μας διαφήμισης την ίδια αξιόπιστη υπηρεσία που έχουν γνωρίσει οι χρήστες και τα επαγγελματικά μέλη μας.

Η δική μας ομιλία είναι απίστευτη. ΑΠΟ ΑΓΩΓΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟ 2015, ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΑΝΑ ΕΤΟΣ.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ

Know Your Doctor σας προσφέρει μια ποικιλία στρατηγικών διαφήμισης, παρέχοντας τη βέλτιστη ευκαιρία να συνεργαστείτε με το κοινό μας αυθεντικά και αποτελεσματικά.

  • Διαφήμιση μέσω banners, πλούσια μέσα, συνδέσμους, κουμπιά, blogs, ενημερωτικά δελτία, κοινωνικά μέσα
  • Η τοποθέτηση διαφημίσεων είναι διαθέσιμη σε οποιαδήποτε από τις ιστοσελίδες μας, συμπεριλαμβανομένων επαγγελματικών προφίλ, λίστας καταλόγων, αναθεωρήσεων ασθενών κ.α.
//www.knowyourdoctor.com.cy/wp-content/uploads/2020/01/Banner-1.png

Πραγματοποιήστε λήψη του οδηγού Ad-Banner για να λάβετε μια ένδειξη των διαθέσιμων μορφών διαφήμισης.

//www.knowyourdoctor.com.cy/wp-content/uploads/2020/01/Banner-2.png
  • Οι εγγενείς διαφημίσεις για την οικοδόμηση μεγαλύτερης συνοχής της μάρκας για αυτά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που ευθυγραμμίζονται στενά με το περιεχόμενο του Know Your Doctor
  • Συνεργαζόμενες ευκαιρίες περιεχομένου στο ενημερωτικό μας δελτίο, στο blog μας, στον ιατρικό κατάλογό μας και στον οδηγό ασθενών

ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ

Διοργανώστε μια δωρεάν διαβούλευση με έναν εκπρόσωπο διαφήμισης Know Your Doctor για να συζητήσετε πώς η διαφήμιση μαζί μας μπορεί να βοηθήσει το εμπορικό σήμα σας.

Καλέστε: 7000 3035 - Email: info@knowyourdoctor.com.cy