φορτωτής

"Συμμετάσχετε σε εκατοντάδες επαγγελματίες
που έχουν ήδη εγγραφεί! "

Δημιουργήστε τώρα το PROFILE

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΑΣ

Know Your Doctor προσφέρει δύο τύπους προφίλ για επαγγελματίες που επιθυμούν να είναι εγγεγραμμένοι στον ιστότοπο του KYD

"Πρόσφατη έρευνα στις ΗΠΑ δείχνει ότι το 78% των ανθρώπων χρησιμοποιούν σήμερα ιατρικούς ιστότοπους ως πηγή πληροφοριών όταν πρόκειται για την εξεύρεση ιατρού"

ΚΥΡΙΑ ΟΦΕΛΗ

Ορατότητα

Απλά έχοντας μια επαγγελματική σελίδα προφίλ σας καθιστά ορατό στους ασθενείς και τους λέει πώς να επικοινωνήσουν μαζί σας. Οι ασθενείς μπορούν να σας βρουν στον ιστότοπό μας ή μέσω της Google

Εξοικονόμηση χρόνου

Η λειτουργία ηλεκτρονικής κράτησης στο επίπεδο συμμετοχής σε Gold βοηθά στη μείωση του πολύτιμου χρόνου διαχείρισης στην κλινική σας

Ενισχυμένη έκθεση

Ως επαγγελματίας μέλος του Know Your Doctor, έχετε την ευκαιρία να συνεισφέρετε άρθρα σε ένα ειδικό επαγγελματικό ιστολόγιο και να το δείτε στα κανάλια κοινωνικών μέσων ενημέρωσης

Η εμπιστοσύνη των ασθενών

Το σύστημα επαλήθευσης διασφαλίζει ότι έχετε τα κατάλληλα διαπιστευτήρια. Τα πρόσθετα εικονίδια στο προφίλ σας θα υποδεικνύουν πόσα χρόνια έχετε καταχωριστεί στον ιστότοπό μας

GHS (GeSY) με μια ματιά

Με ένα απλό εικονίδιο που προσαρτάται στη σελίδα του προφίλ σας, αναφέρουμε στους ασθενείς αν είστε ή όχι πάροχος GHS (GeSY)

Ανάλυση δεδομένων

Στο επίπεδο των μελών Gold, έχετε πρόσβαση στα αναλυτικά στοιχεία που αποκαλύπτει πόσες απόψεις λαμβάνει την επαγγελματική σας σελίδα

Υπηρεσίες μάρκετινγκ

Εάν θέλετε να πάρετε την παρουσία σας στο Know Your Doctor σε υψηλότερο επίπεδο, η ομάδα υπηρεσιών μάρκετινγκ μπορεί να σας βοηθήσει να αναπτύξετε μια διαφημιστική στρατηγική για να προωθήσετε την πρακτική σας.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ

"Αφήστε περισσότερους ασθενείς να έρθουν σε σας!"

Δημιουργήστε τώρα το επαγγελματικό προφίλ σας

Καλέστε μας 7000 3035
Στείλτε e-mail μας: info@knowyourdoctor.com.cy

ΑΛΛΑ ΟΦΕΛΗ

//www.knowyourdoctor.com.cy/wp-content/uploads/2020/01/1-1.png

Γνωρίστε το γιατρό σας παρέχει έναν ιδιαίτερο τρόπο για να συνδέσετε τους γιατρούς στην Κύπρος με τους ασθενείς και αφοσίωση κατασκευή εμπορικό σήμα στις κοινότητες των ασθενών τους. Η επαγγελματική σελίδα προφίλ σας μπορεί επίσης να βρεθεί μέσω της αναζήτησης Google.

//www.knowyourdoctor.com.cy/wp-content/uploads/2020/01/2-1.png

Οι ασθενείς νέας γενιάς στρέφονται όλο και περισσότερο στο διαδίκτυο για να διαβάσουν και να βρουν ό, τι χρειάζονται, συμπεριλαμβανομένης της ιατρικής περίθαλψης τους KYD παρέχει συχνές εκδόσεις του προφίλ KYD σας σε όλες τις σελίδες social media προβληθούν από χιλιάδες χρήστες.

//www.knowyourdoctor.com.cy/wp-content/uploads/2020/01/3-1.png

Γνωρίζετε ότι ο γιατρός σας βοηθά τους γιατρούς και τις κλινικές, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να ενημερώνουν τους ασθενείς τους σχετικά με την πρακτική τους, ώστε να βελτιώσουν και να συνεχίσουν να οικοδομούν εμπιστοσύνη.

//www.knowyourdoctor.com.cy/wp-content/uploads/2020/01/4.png

Know Your Doctor βοηθάει τους γιατρούς και τις κλινικές να υποστηρίξουν τα προφίλ τους φορτώνοντας στο κοινό την εκπαίδευση και τα προσόντα τους, τα βραβεία και τις διακρίσεις, τα επιτεύγματά τους, τις ειδικότητες, την πρακτική εμπειρία και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που ένας ασθενής θέλει να γνωρίζει για έναν γιατρό πριν από την επίσκεψη.

//www.knowyourdoctor.com.cy/wp-content/uploads/2020/01/5.png

Γνωρίζετε ότι ο γιατρός σας βελτιώνει την ανταγωνιστική θέση του ιατρού και των κλινικών.

//www.knowyourdoctor.com.cy/wp-content/uploads/2020/01/6.png

Προσωπική άμεση σύνδεση στο διαδίκτυο (URL) στην ιστοσελίδα του προφίλ του ιατρού και της κλινικής που μπορούν να προσφέρουν στους ασθενείς είτε τυπωμένες σε επαγγελματικές κάρτες, είτε με ηλεκτρονική υπογραφή είτε με συνταγολόγια που θα αναφέρουν όλα τα παραπάνω

"69% Οι ασθενείς ερευνούν online έναν επαγγελματία υγείας πριν τους δουν για πρώτη φορά"

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

1. Πώς μπορώ να κάνω τους ασθενείς μου να γράψουν μια κριτική για μένα;

Εκτυπώστε τις κάρτες υπενθύμισης και ζητήστε από τον ρεσεψιονίστ σας να δώσει σε κάθε ασθενή, ώστε να μπορέσει να αποκτήσει απευθείας πρόσβαση στην προσωπική σας ιστοσελίδα. Στο τέλος κάθε ραντεβού μπορείτε να ζητήσετε διαφανώς από τον ασθενή σας να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.knowyourdoctor.com.cy και να παράσχετε τα σχόλιά σας με την αναζήτηση μόνο για το όνομά σας, για την ειδικότητά σας ή για την πόλη. Οι στατιστικές δείχνουν ότι οι ασθενείς επιθυμούν πραγματικά να τους ζητηθεί η γνώμη τους και η γνώμη τους. Επίσης, αυτό υποστηρίζει τη συνεχιζόμενη επαγγελματική σας εξέλιξη, καθώς αποδεικνύει ότι εστιάζετε στις ανάγκες των ασθενών σας. Προσθέστε την προσωπική σας ιστοσελίδα ή τις κάρτες ραντεβού, συνταγ ματικές επιστολές, επαγγελματικές κάρτες ή άλλα φυλλάδια.

2. Πώς μπορώ να ξέρω ότι ένας ασθενής θα με θυμάται;

Ως γιατρός, έχετε την επιλογή να εγγραφείτε για την ένταξη στο KYD (κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ιδιότητα μέλους του KYD), η οποία θα σας επιτρέψει να προσθέσετε το προφίλ σας, συμπεριλαμβανομένης της φωτογραφίας, των βραβείων & των πιστοποιήσεων, της εκπαίδευσης και των διαπιστευτηρίων, ., προκειμένου οι ασθενείς να είναι σε θέση να σας αναγνωρίσει και να διασφαλίσει ότι θα αφήσει σχόλια για το γιατρό του.

3. Θέλω να το χρησιμοποιήσω ως μέρος της εκτίμησης / επανεξέτασης μου;

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις αναθεωρήσεις του ασθενούς σας ως μέρος των ετήσιων εκτιμήσεων και εκτιμήσεων δρομολόγησης. Ανά πάσα στιγμή, μπορείτε να εκτυπώσετε την προσωπική ιστοσελίδα σας με όλες τις αναθεωρήσεις και βαθμολογίες των ασθενών σας, προκειμένου να ικανοποιήσετε τις νέες απαιτήσεις.

4. Πόσο χρήσιμος είναι ο KnowYourDoctor για μένα;

Χρησιμοποιώντας το KYD, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα για να βελτιώσετε την ανταγωνιστικότητά σας και να υποστηρίξετε τη συνεχή επαγγελματική σας εξέλιξη. Δείξτε στους ασθενείς και τους συναδέλφους σας ότι είστε διαφανείς, συνειδητοί και επικεντρωμένοι στην εμπειρία των ασθενών σας παρέχοντας φροντίδα υψηλής ποιότητας. Για να διαχειριστείτε τη φήμη σας στο διαδίκτυο, έχετε μια μοναδική, ασφαλή, μοναδική και αξιόπιστη τοποθεσία, ώστε οι ασθενείς σας να μπορούν να μάθουν για την ιατρική περίθαλψη που παρέχετε.

5. Τι σκέφτονται άλλοι γιατροί σχετικά με το site KnowYourDoctor;

Αυτό εξαρτάται από κάθε μεμονωμένο γιατρό. Λαμβάνουμε πολλά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τους γιατρούς που μας συγχαίρουν για τη δημιουργία αυτού του ιστότοπου και επίσης μας λένε πόσο KYD τους βοήθησε να αναπτύξουν την πρακτική τους. Η φιλοσοφία του ασθενούς επικεντρώνεται στο γεγονός ότι ένας καλός γιατρός θα ήθελε να γνωρίζει την ανατροφοδότηση του ασθενούς προκειμένου να βελτιώσει την πρακτική του και να συνεχίσει να οικοδομεί την εμπιστοσύνη με τους ασθενείς. Αυτοί οι γιατροί είναι ανοιχτοί, διαφανείς και επικεντρώνονται στην εμπειρία των ασθενών τους παρέχοντας υψηλής ποιότητας φροντίδα ποιότητας

6. Εργάζομαι σε διαφορετικές τοποθεσίες, τι πρέπει να κάνω;

f δεν εργάζεστε μόνο στο ιδιωτικό σας γραφείο αλλά εργάζεστε και σε ιδιωτικές κλινικές, νοσοκομεία κλπ. μπορείτε απλά να προσθέσετε όλες αυτές τις θέσεις στο προφίλ σας στην ιδιωτική σας ιστοσελίδα. Εκτός από την προσωπική σας ανατροφοδότηση, οι ασθενείς θα μπορέσουν να αναθεωρήσουν την τοποθεσία, οπότε είναι σημαντικό να καταχωρίσετε όλες τις θέσεις εργασίας σας στο προφίλ σας. Αν κάποιος ασθενής σας επισκεφτεί σε μια τοποθεσία που δεν περιλαμβάνεται στο προφίλ σας, τότε θα είναι σε θέση να προσθέσει αυτήν την τοποθεσία στον ιστότοπο, αλλά φυσικά θα εγκριθεί πρώτα από τη διοικητική ομάδα του KYD.

7. Θέλω να δείξω σχόλια και αξιολογήσεις του KYD στην ιστοσελίδα μου.

Οι πιθανοί ασθενείς επισκέπτονται και εγκαταλείπουν τον ιστότοπό σας. Το ΚΥΔ είναι το κεντρικό σημείο των ιατρών στην Κύπρο, το οποίο σε λίγα λεπτά επιτρέπει στους επισκέπτες να κλείσουν ραντεβού μαζί σας αμέσως. Απλά προσθέστε την προσωπική ιστοσελίδα του προφίλ σας στο KYD (σύνδεσμος URL) ως έναν από τους εσωτερικούς συνδέσμους ιστοσελίδας της δικής σας ιστοσελίδας. Κάθε φορά που ένας επισκέπτης θα κάνει κλικ σε εκείνο τον σύνδεσμο στον ιστότοπό σας, θα μεταφερθεί στην προσωπική σας ιστοσελίδα KYD (ζητήστε από τον διαχειριστή του ιστότοπού σας να κάνει αυτή τη δουλειά για εσάς).

8. Παρατήρησα ότι ο Know Your Doctor έχει πολλούς επισκέπτες, γι 'αυτό θα ήθελα να διαφημίσω την ιδιωτική εταιρεία / γραφείο μου στον ιστότοπό σας, πώς μπορώ να διαφημιστώ εδώ;

Κάντε κλικ στο σύνδεσμο Διαφημιστείτε μαζί μας που βρίσκεται στο επάνω μενού κάθε ιστοσελίδας, συμπληρώστε τα στοιχεία σας και ένας αντιπρόσωπος πωλήσεων θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

9. Πώς εντοπίζετε και αποτρέπετε την κατάχρηση ή την απάτη;

Το KYD παρέχει ηλεκτρονικά εργαλεία συστήματος ελέγχου ταυτότητας και τεχνικές λύσεις για την ανίχνευση κακοποίησης ή άλλης απάτης, εξασφαλίζοντας ότι μπορείτε να εμπιστευθείτε τι γράφουν οι ασθενείς για εσάς. Οι γιατροί ενθαρρύνονται να αναφέρουν τυχόν επανεξέταση που ενδέχεται να μην είναι γνήσια. Αυτό μπορεί να γίνει κάνοντας κλικ στο εικονίδιο με κόκκινη σημαία (Αναφορά κατάχρησης) δίπλα στην επισκόπηση. Αυτό αναφέρει αυτόματα αυτήν την κριτική ως κατάχρηση ή απάτη και τότε η ομάδα KYD θα λάβει τα απαραίτητα μέτρα.

10. Πόσος χρόνος μπορεί να αναθεωρήσει & βαθμολογήσει ο ασθενής;

Έως 3 φορές το μήνα. Αυτόματα το σύστημα ανιχνεύει τη διεύθυνση IP του άλλου άκρου και αποκλείει την επιλογή "Rate & Review" μόλις φτάσει το όριο 3 φορές.

11. Δεν συμφωνώ με την αναθεώρηση των ασθενών. Πώς μπορώ να διαγράψω αυτήν την κριτική;

Εάν πιστεύετε ότι η αναθεώρηση πρέπει να διαγραφεί, κάντε κλικ στο εικονίδιο με την κόκκινη σημαία (Αναφορά κατάχρησης) δίπλα στην επισκόπηση και πείτε μας γιατί πιστεύετε ότι πρέπει να καταργηθεί. Εάν η αναθεώρηση δεν περιέχει βλάκας ή απειλή βίας, τότε θα εγκριθεί εκ νέου και η κόκκινη σημαία θα εξαφανιστεί, αλλιώς εάν περιέχει απειλές τότε θα διαγραφεί από τον ιστότοπο και ο χρήστης θα αποκλειστεί μόνιμα από το KYD βάση δεδομένων.

12. Πιστεύετε ότι η εμπειρία και οι κριτικές άλλων ασθενών θα βοηθήσουν άλλους ανθρώπους να βρουν καλύτερη φροντίδα;

Προφανώς, οι ανασκοπήσεις των εμπειριών του ασθενούς προβλέπουν τις κλινικές εκβάσεις του μεγάλου γιατρού, καθώς και τα νοσοκομεία και κλινικές που είναι αποτελεσματικές και ασφαλείς. Η ικανότητα ανάγνωσης ορισμένων αξιολογήσεων και αξιολογήσεων των προσωπικών επιδόσεων και επικοινωνιακών δεξιοτήτων ενός γιατρού βοηθά τους ασθενείς να κάνουν τη σωστή απόφαση που ταιριάζει περισσότερο στις προτιμήσεις τους.

13. Είδα ένα λάθος στη λίστα γιατρούς, το όνομά μου είναι λάθος, πού θα το αναφέρω;

Κάντε κλικ στο μενού 'Ρωτήστε μας' και επιλέξτε την επιλογή '' Παρατήρησα λάθος ή λείπουν δεδομένα ''. Προσδιορίστε το λάθος που παρατηρήσατε και η ομάδα KYD θα διορθώσει αυτό το σφάλμα ithin 24hours.

14. Δεν απαντήσατε σε όλες τις ερωτήσεις μου. Πώς μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας;

Στείλτε μας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, φροντίστε να διαβάσετε κάθε εισερχόμενο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά ανταποκρινόμαστε μόνο σε εκείνες που δεν καλύπτονται παραπάνω στην ενότητα ερωτήσεων & απαντήσεων. Σας ευχαριστώ!