φορτωτής

Hashimoto, είμαι ο μεγαλύτερος εφιάλτης σας

Πρόσθετο banner

Hashimoto, είμαι ο μεγαλύτερος εφιάλτης σας

Hashimoto, είμαι ο μεγαλύτερος εφιάλτης σας


Γεια. Το όνομά μου είναι το Hashimoto.
Είμαι μια αόρατη αυτοάνοση ασθένεια που επιτίθεται στον θυρεοειδή σας αδένα, οπότε πιθανότατα θα καταλήξετε με υπολειτουργικό θυρεοειδή και πολλά ανεπιθύμητα συμπτώματα

Θα είμαι τώρα μέρος της ζωής σας.

Άλλοι γύρω σας δεν μπορούν να με δουν ή να με ακούν, αλλά το σώμα ΣΑΣ αισθάνεται.

Μπορώ να σας επιτεθώ οπουδήποτε και με οποιονδήποτε τρόπο θέλω.

Μπορώ να προκαλέσω έντονο πόνο ή, αν είμαι σε καλή διάθεση, μπορώ ακριβώς να σας προκαλέσω τρομερές ημικρανίες.

Θυμηθείτε όταν έχετε την ενέργεια να τρέξετε και να διασκεδάσετε; Πήρα ενέργεια από σας, και σας έδωσε εξάντληση. Προσπαθήστε να διασκεδάσετε τώρα.

Μπορώ να πάρω ύπνο από εσάς και στη θέση του, να σας δώσω την ομίχλη του εγκεφάλου και την έλλειψη συγκέντρωσης.

Μπορώ να σας κάνει να θέλετε να κοιμάστε όλη την ώρα ή μπορώ να σας προκαλέσω αϋπνία.

Μπορώ να σας κάνει να νιώσετε κρύο και να τρέμει εσωτερικά ή να σας κάνει ζεστό όταν όλοι οι άλλοι αισθάνονται φυσιολογικοί.

Μπορώ να σας δώσω πρησμένα χέρια και πόδια, πρησμένο πρόσωπο, πρησμένα τα πάντα.

Μπορώ να σας κάνει να αισθάνεστε πολύ ανήσυχοι ή πολύ καταθλιπτικοί. Μπορώ επίσης να προκαλέσω και άλλα προβλήματα ψυχικής υγείας.

Μπορώ να κάνω τα μαλλιά σας να πέσουν έξω, να γίνουν ξηρά και εύθραυστα, να προκαλέσουν ακμή, να προκαλέσουν ξηρό δέρμα, ο ουρανός είναι το όριο μαζί μου.

Μπορώ να σας κάνει να κερδίσετε βάρος και δεν έχει σημασία τι τρώτε ή πόσο ασκείστε, μπορώ να διατηρήσω αυτό το βάρος σε σας.

Μπορώ επίσης να σας κάνει να χάσετε βάρος.

Μερικοί από τους άλλους φίλους μου της αυτοάνοσης ασθένειας συχνά με κάνουν μαζί μου, δίνοντάς σας ακόμα περισσότερα για να τα αντιμετωπίζετε.

Αν έχετε κάτι προγραμματισμένο ή ανυπομονώ να περάσετε μια υπέροχη μέρα, μπορώ να το απομακρύνω από εσάς.

Δεν με ζητήσατε. Σας επέλεξα για διάφορους λόγους:

Αυτός ο ιός ή οι ιοί που είχατε ποτέ δεν έχετε ανακάμψει από αυτό, ή αυτό το αυτοκινητιστικό ατύχημα ή ίσως ήταν τα έτη κακοποίησης και τραύματος (ευδοκιμώνομαι στο άγχος.) Μπορεί να έχετε ένα οικογενειακό ιστορικό για μένα.

Όποια και αν είναι η αιτία, είμαι εδώ για να μείνω.

Ακούω ότι θα δεις έναν γιατρό να προσπαθήσει να απαλλαγεί από μένα. Αυτό με κάνει να γελάσω. Απλά προσπάθησε. Θα πρέπει να πάτε σε πολλούς, γιατρούς, μέχρι να βρείτε κάποιον που μπορεί να σας βοηθήσει αποτελεσματικά.

Θα βρεθείτε σε λάθος φάρμακο για σας, χάπια πόνου, υπνωτικά χάπια, χάπια ενέργειας, σας είπα ότι πάσχετε από άγχος ή κατάθλιψη, χάρη στα χάπια κατά του άγχους και τα αντικαταθλιπτικά.

Υπάρχουν τόσοι άλλοι τρόποι που μπορώ να σας κάνω άρρωστοι και άθλιοι, ο κατάλογος είναι ατελείωτος - η υψηλή χοληστερόλη, το πρόβλημα της χοληδόχου κύστης, το πρόβλημα της αρτηριακής πίεσης, το πρόβλημα του σακχάρου στο αίμα, το καρδιακό πρόβλημα, οι καρδιακές παλμούς; Αυτό μάλλον είμαι εγώ.

Δεν μπορεί να μείνει έγκυος ή είχε αποβολή;

Αυτό είναι ίσως κι εμένα.

Τα προβλήματα των δοντιών και των ούλων; TMJ; Σας είπα ότι ο κατάλογος είναι ατελείωτος.

Μπορούν να σας πει να κάνετε μασάζ, να κοιμάστε καλά και να ασκείστε σωστά, ώστε τα συμπτώματα να εξαφανίζονται.

Μπορούν να σας πουν να σκέφτεστε θετικά, θα σας σπρώξουν κατά τη διάρκεια αμέτρητων εξετάσεων αίματος, αλλά ΠΟΛΛΩΝ ΟΛΩΝ, δεν θα σας πάρουν σοβαρά όταν προσπαθείτε να εξηγήσετε στον ατελείωτο αριθμό των γιατρών πώς αισθάνεστε. Προσπαθήστε να τους πείτε πόσο εξημερωτικό είμαι και πόσο άρρωστος αισθάνεστε πραγματικά. Κατά πάσα πιθανότητα, θα πάρετε μια παραπομπή από αυτούς τους «διανοητικούς» γιατρούς, για να δείτε έναν ψυχίατρο.

Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνεργάτες σας θα σας ακούσουν μέχρι να κουραστούν να ακούσουν για το πώς σας προκαλώ να αισθανθείτε και πόσο εξουθενωτικός είμαι.

Μερικοί από αυτούς θα πουν πράγματα όπως "Ω, έχετε μόλις μια κακή μέρα" ή "Λοιπόν, θυμηθείτε, δεν μπορείτε να κάνετε τα πράγματα που χρησιμοποιείτε για να κάνετε 20 χρόνια πριν", μη ακούγοντας ότι είπατε πριν από 20 ΗΜΕΡΕΣ.

Θα πει, επίσης, πράγματα όπως, "αν σηκωθείτε και κινηθείτε, βγείτε έξω και κάνετε πράγματα, θα αισθανθείτε καλύτερα". Δεν θα καταλάβουν ότι αφαιρώ το «φυσικό αέριο» που εξουσιάζει το σώμα και το μυαλό σου για να σε ΕΝΕΡΓΕΙ για να κάνεις αυτά τα πράγματα.

Κάποιοι θα αρχίσουν να μιλάνε πίσω από την πλάτη σας, θα σας καλέσουν έναν υποχωρηγόνο, ενώ σιγά-σιγά αισθανθείτε ότι χάνετε την αξιοπρέπειά σας προσπαθώντας να τις καταστήσετε κατανοητές, ειδικά εάν είστε στη μέση μιας συνομιλίας με ένα «φυσιολογικό» πρόσωπο και δεν μπορώ να θυμηθώ τι θα λέγατε στη συνέχεια.

Θα σας ειπωθούν πράγματα όπως: "Ω, η γιαγιά μου το είχε αυτό και είναι ωραία για τα φάρμακά της" όταν θέλετε να εξηγήσετε ότι δεν επιβάλλω τον εαυτό μου σε όλους με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, και μόνο και μόνο επειδή αυτή η γιαγιά είναι το πρόστιμο για το φάρμακο που παίρνει, δεν σημαίνει ότι θα λειτουργήσει για σας.

Δεν θα καταλάβουν ότι επηρεάζω ολόκληρο το σώμα σας από το κεφάλι μέχρι τα δάχτυλα και κάθε κύτταρο, κάθε όργανο επηρεάζεται και χρειάζεται σωστή φαρμακευτική αγωγή και κυρίως χρόνο.

Αλλά θα μείνω μαζί σου ...

Ο μόνος τόπος που θα πάρετε το είδος υποστήριξης και κατανόησης στην αντιμετώπιση με μένα είναι με άλλους ανθρώπους που με έχουν.

Είναι πραγματικά οι μόνοι που μπορούν πραγματικά να καταλάβουν. Είμαι η ασθένεια του Hashimoto.

Πηγή: Άγνωστος συντάκτης (μετάφραση από τη γερμανική γλώσσα).