φορτωτής

Πρόσθετο banner

Εμίλι Κοκκίνου, The Children Center Κύπρος

Το Παιδικό Κέντρο
 • 295 προβολή (-ες)

Η 'Εμιλη Κόκκινου είναι υποχρεωμένος Κλινική Ψυχολόγος και αδειοδοτημένη από το εγγραφή εγγραφής Ψυχολόγων Κύπρου, με κάθε εγγραφή 641. από τον διάφορο του διαμέσου Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου του Essex στο προσεγγισμένο προϊόν. Στη συνέχεια, διαρωσε το μεταπτυχιακό της στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, με ειδικότητα στην Κλινική Ψυχολογία.

Εργάσιμο ως ειδικευμένη εφαρμογή Κλινική Ψυχολόγος και παρείχεργήματα των εργαζομένων σε δομές και σε άτομα κατά την διάρκεια. Παρείχε ατομική ψυχοθεραπεία σε παιδιά και ενήλικες, απαιτούμενα τεκμηριωμένα ερωέων, διακρίσεις διαγαρή, διανύσματα και ψυχομετρική αξιολόγηση, στο ΚΕΣΥ (Κέντρο Έρευνας και Συμβουλευτικής Υπηρεσίας) του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Παράθυρα, συνεργάστη με τον ΠΑΣΥΚΑΦ (Παγκύπριο Σύνδεσμο Καρκινοπαθών και Φίλων), παρέχοντας ψυχολογικά μηνύματα σε προσωπικές εφαρμογές με καρκίνου και τις ιστοσελίδες που δημιουργούν τις διαφορές, τις εφαρμογές που χρησιμοποιούσαμε για τις εφαρμογές. Παρείχε ομαδικές και ατομικές διακρίσεις, σε άτομα με ψυχιατρικοχρώμα (απαιτούσαν ψύχωση, σχιζοφρέια, διπολικώςδιαραχή), με την κάθε ένδειξη και την επανένδυση στην υπηρεσίαικότητα. Εργάλεια ως Κλινική Ψυχολόγος στο Πολυδύναμο Κέντρο Τσερίου με ομαδικές και ατομικές διαμβάσεις σε άτομα τρίτης εφαρμογήςίας.

Σήμερα ασχολείται με τοποθεσίες που παρουσιάζουν τα διάφορα χρώματα και τις ανάγκες της χρήσης του του Παιδικού Κέντρου!

ειδικότητες

 • ΚΛΙΝΙΚΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ
 • ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Εμπειρία

 • Κλινικός Ψυχολόγος (Ιουλ, 2017 - Φεβ 2018)

  Πολυεπιστημονικό Κέντρο Κατοικίας για Ηλικιωμένους, Τσέρι

  Προσφέροντας ψυχολογικές υπηρεσίες στους ηλικιωμένους και τις οικογένειές τους. Παροχή ομαδικής θεραπείας, συμπεριλαμβανομένων ψυχολογικών και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων.

 • Κλινικός Ψυχολόγος (Φεβ, 2017 - Μάιος, 2018)

  KESY - Κέντρο Θεραπείας, Κατάρτισης και Έρευνας

  Προσφορά ψυχολογικών υπηρεσιών σε ενήλικες, εφήβους και παιδιά υπό επίβλεψη. Παροχή θεραπείας για ζευγάρια, συμβουλευτική για γονείς και ατομική ψυχολογική αξιολόγηση της προσωπικότητας και της γνωστικής ικανότητας

 • Κλινικός Ψυχολόγος (Ιουλ, 2017 - Μάιος, 2018)

  ΠΑΣΥΚΑΦ

  Προσφορά ψυχολογικών υπηρεσιών σε ασθενείς με καρκίνο και τις οικογένειές τους στο σπίτι. Παροχή ψυχολογικής υποστήριξης σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν απώλεια.

 • Κλινικός Ψυχολόγος (Ιουλ, 2017 - Ιουλ, 2018)

  Ξενώνας αποκατάστασης για άτομα με ψυχική ασθένεια, Αγία Αικατερίνη

  Προσφέροντας ατομικές και ομαδικές συνεδρίες θεραπείας σε άτομα με σοβαρή ψυχική ασθένεια. Παροχή υπηρεσιών κοινωνικής αποκατάστασης για την επανένταξη των ασθενών στην κοινωνία.

Τιμές / Κατάλογος υπηρεσιών

Παίξτε τη θεραπεία30

Συμβουλευτική για γονείς30

Συμβουλευτική για εφήβους30

Ψυχομετρική αξιολόγηση50-200

Φωτογραφίες

0 αναθεώρηση (ες)

 • ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΤΑΙ πολύ σοβαρά και δεν επιτρέπουμε καμιά κατάχρηση. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ.