φορτωτής

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Χρησιμοποιήστε τους παρακάτω οδηγούς για να διευκολύνετε τη ρύθμιση και τη διαχείριση του λογαριασμού σας. Επιλέξτε το κατάλληλο για τις ανάγκες σας.

Δημιουργία προφίλ επισκεπτών

1

Δείτε πώς μπορείτε να ορίσετε λογαριασμό ως επισκέπτη και να πλοηγηθείτε εύκολα για να κλείσετε ραντεβού και να επικοινωνήσετε με το γιατρό σας.

Προβολή

ΑΣΗΜΕΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΦΙΛ

2

Δείτε πώς να ρυθμίσετε το λογαριασμό προφίλ SILVER και να εμφανίζονται στις σελίδες αποτελεσμάτων αναζήτησης με ελάχιστες πληροφορίες.

Προβολή

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΧΡΥΣΟΥ ΠΡΟΦΙΛ

3

Δείτε πώς να ρυθμίσετε το λογαριασμό προφίλ GOLD με όλες τις λειτουργίες και να εμφανίζεται στις σελίδες αποτελεσμάτων αναζήτησης ως χαρακτηρισμένη λίστα

Προβολή

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΩΝ

4

Δείτε πώς μπορείτε να ρυθμίσετε και να διαχειριστείτε όλες τις λειτουργίες ραντεβού και κρατήσεων στο προφίλ σας ως επαγγελματία υγείας

Προβολή

FAQ

Αυτός ο ιστότοπος παραθέτει μόνο τους γιατρούς;

Όχι, εκτός από τους γιατρούς, ο ιστότοπος απαριθμεί επίσης οδοντιάτρους, εναλλακτικούς θεραπευτές, φυσιολόγους, χειροπράκτες, φαρμακοποιούς, ομοιοπαθητικούς, διαιτολόγους, νοσοκομεία, ιδιωτικές κλινικές, κλινικά εργαστήρια, νοσοκομεία και πολλούς άλλους επαγγελματίες υγείας.

Ποιος δημιούργησε αυτόν τον ιστοχώρο Είστε γιατροί;

Όχι, δεν είμαστε γιατροί. Είμαστε μέσοι ασθενείς, όπως εσείς, που αποφασίσατε να δημιουργήσετε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχετε αυτή την ευκολία όχι μόνο στους Κύπριους πολίτες αλλά και για όσους επισκέπτονται την Κύπρο για να βρουν τη σωστή ιατρική φροντίδα και ταυτόχρονα να βοηθήσουν τους άλλους βρείτε τη φροντίδα που ταιριάζει στις προτιμήσεις τους. Ωστόσο, όλες οι πληροφορίες που δίνονται σε αυτόν τον ιστότοπο παρέχονται από ειδικούς και εμπειρογνώμονες ιατρικής περίθαλψης.

Πόσο κοστίζει να χρησιμοποιώ τις υπηρεσίες της ιστοσελίδας σας;

Αυτό είναι το καλύτερο μέρος. Ο δικτυακός τόπος Know Your Doctor είναι απολύτως δωρεάν για τους ασθενείς! Δεν απαιτείται καμία χρέωση ή συνδρομή για τη χρήση αυτού του ιστότοπου.

Δεν μπορώ να βρω τον γιατρό μου στη λίστα;

Δεδομένου ότι ο αριθμός των γιατρών στην Κύπρο είναι τεράστιος, υπάρχει πιθανότητα να χάσουμε μερικούς γιατρούς από τη βάση δεδομένων μας. Μπορείτε απλά να προσθέσετε οποιονδήποτε γιατρό που παρατηρείτε λείπει από τη λίστα. Εδώ προσθέτετε έναν γιατρό. Λάβετε υπόψη ότι θα χρειαστούν έως και 24 ώρες για να εμφανιστεί ο γιατρός στον κατάλογο, αφού έχει εγκριθεί από την ομάδα του KYD.

Ποιος είναι ο κύριος σκοπός αυτής της ιστοσελίδας;

Πού αλλού μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να λάβετε τη σωστή απόφαση για την ιατρική σας περίθαλψη; Γνωρίστε τον γιατρό σας είναι ένα εργαλείο το οποίο οι ασθενείς μπορούν να βρουν σημαντικές πληροφορίες πριν επισκεφτούν έναν γιατρό, μια ιδιωτική κλινική ή ένα νοσοκομείο προκειμένου να τους οδηγήσουν στις σωστές προτιμήσεις ιατρικής περίθαλψης που τους ταιριάζει περισσότερο. Στην τοποθεσία Know You Doctor ένας ασθενής μπορεί να βρει τις απόψεις άλλων ανθρώπων για έναν γιατρό, κριτικές και αξιολογήσεις και σημαντικές πληροφορίες για έναν γιατρό. Για παράδειγμα, πιστοποιήσεις για το γιατρό και βραβεία, επιτεύγματα, βαθμολογίες, προηγούμενη εμπειρία και πολλές σημαντικές πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε πριν επισκεφτείτε έναν συγκεκριμένο γιατρό.

Χρειάζεται να σας δώσω το όνομα / τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου για να γράψω μια κριτική;

Ναι, πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό για να γράψετε μια κριτική. Επειδή η ομάδα KYD πρέπει να παρακολουθεί και να εγκρίνει κάθε υποβάλλεται αναθεώρηση πριν δημοσιευθεί στο διαδίκτυο προκειμένου να αποφευχθεί τυχόν ασυνήθιστη δραστηριότητα αξιολόγησης.

Υποβάλω μια ανασκόπηση αλλά δεν δημοσιεύθηκε ποτέ, γιατί;

Κάθε υποβληθείσα επισκόπηση πρέπει να εγκριθεί πρώτα από την διοικητική ομάδα του KYD προκειμένου να δημοσιευτεί στον ιστότοπο. Αν για κάποιο λόγο ένα σχόλιο περιέχει σθένος ή απειλές βίας τότε αυτή η αναθεώρηση δεν θα δημοσιευθεί στον ιστότοπο. Οι αξιολογήσεις πρέπει να αφορούν το προσωπικό σας αποτέλεσμα, την ιατρική περίθαλψη ή την εξυπηρέτηση πελατών που παρέχονται σε εσάς.

Θέλω να διαγράψω μια επισκόπηση που έγραψα, πώς μπορώ να την διαγράψω;

Απλώς στείλτε μας το πλήρες όνομα, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, την ημερομηνία υποβολής της αναθεώρησης και το όνομα / ειδικότητα του γιατρού για τον οποίο αφήσατε την αναθεώρηση. Θα ελέγξουμε ξανά αυτές τις λεπτομέρειες στο σύστημά μας και μετά την επιβεβαίωση η διαγραφή θα διαγραφεί. Προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ότι το άτομο που ζητά την αφαίρεση είναι ο πραγματικός κριτικός.

Υπέβαλα την αναθεώρησή μου, αλλά δεν μπορώ να την βρω στον ιστότοπο, γιατί;

Όπως έχει ήδη αναφερθεί, διαρκεί έως και 24 ώρες για να δημοσιευτεί μια αναθεώρηση στον ιστότοπο μετά την υποβολή του, δεδομένου ότι πρέπει πρώτα να εγκριθεί από τη διοικητική ομάδα του KYD που δεν περιέχει ολέθρια ή απειλητική βία.

Παρατήρησα ότι το knowyourdoctor.com.cy έχει πολλούς επισκέπτες, έτσι θα ήθελα να διαφημίσω την ιδιωτική μου εταιρεία στον ιστότοπό σας, πώς μπορώ να διαφημίσω εδώ;

Κάντε κλικ στο σύνδεσμο Ρωτήστε μας που βρίσκεται στο επάνω μενού κάθε ιστοσελίδας, επιλέξτε την επιλογή "Θέλω να διαφημίσω στον ιστότοπό σας", συμπληρώστε τα στοιχεία σας και ένας αντιπρόσωπος πωλήσεων του KYD θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Μπορώ να μοιραστώ το site σας με άλλους φίλους και γιατρούς;

Ναί! Στη σελίδα προφίλ κάθε γιατρού θα δείτε ένα κουμπί που ονομάζεται 'Ενημερώστε ένα φίλο'. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί και θα εμφανιστεί ένα παράθυρο που σας ζητάει να γράψετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των ατόμων στα οποία θέλετε να στείλετε την τοποθεσία.

Δεν απαντήσατε σε όλες τις ερωτήσεις μου. Πώς μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας;

Στείλτε μας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, φροντίζουμε να διαβάσουμε κάθε εισερχόμενο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά ανταποκρινόμαστε μόνο σε εκείνες που δεν καλύπτονται παραπάνω στην ενότητα ερωτήσεων & απαντήσεων. Σας ευχαριστώ!